Slim fit behandlingen 1


Hello världen!

Idag har bara varit konstig, ingenting blev som jag hade tänkt mig!! När jag kom dit hade jag aldrig räknat med att det skulle vara något annat än en kvinna, vet inte varför, kanske för att de bara stod kvinnonamn under kontakter på hemsidan, och för att alla bilder jag sett har de varit kvinnor som behandlar, men så var det inte i mitt fall! Det var en enorm man som skulle behandla mig, visserligen supertrevlig och väldigt professionell så det var ju absolut inga problem, blev bara lite ställd! 😉 Det som var värre var att han var dansk och det fanns inte många svenska ord i hans ordförråd, så jag förstod knappt hälften av vad han sa! :O Haha det tråkiga var ju att behandlingen kändes väääldigt lång och utdragen eftersom kommunikationen funkade så dåligt att de bara slutade i pinsam tystnad!

Jaja för att gå in på själv behandlingen då så kan jag ju bara säga att jag hoppas verkligen detta kommer ge resultat för fy f-n vad ont det gjorde, kändes som någon gjorde tusen nålar om och om och om igen, i början var det inte så farligt med sen trodde jag att jag skulle dö!! Aj aj aj! Så resultatet måste bli fantastiska! Magen var knallröd när behandlingen var slut! :O Dock kan jag ju säga att jag inte behövde fundera på om jag skulle ta mage eller lovehandels för han gjorde båda på samma gång, ett väldigt stort plus! 🙂

Han som behandlande mig frågade om jag ville prova att sitta i deras ir-bastu efter behandlingen, då han hade sett väldigt bra resultat när man kombinerade de båda, super skönt var det och efter 40 min i den var allt de röda på magen borta, och hela kroppen mådde väldigt mycket bättre så jag bestämde mig för att ta det efter varje behandling kostar bara 150:- per gång så jag tyckte det var en skönt avslutning på en smärtsam behandling! 😉

Tyckte idag att jag absolut inte kunde se någon skillnad i storlek men resultatet kunde ta upp till 3-4 dagar innan man kunde se det ordentligt! 😉 Så en bild kommer lördag, om jag ser någon skillnad! 😉 fick även skriva på en lapp för att understryka att jag förstod att behandlingen tog bäst om man samtidigt gick på en lågkolhydratdiet(blä), drack mycket vatten(inga problem) och motionerade ordentligt, vilket jag ska göra nu! Dags att åka ut till slingan och powerwalka 2,5 km! 🙂 Så man kan säga att behandlingen ska ses som ett komplement till bra kost och motionsvanor, sen om lågkolhydratdiet är en bra kost kan ju diskuteras! 😉
Puss


En tanke om “Slim fit behandlingen

 • Tithi

  Hej!
  Jag läste din blogg lite grann och såg att du hade tagit Slim fit behandlingen.
  Hur blev resultatet? Fick du någon resultat eller är det bluff de kör med?

  Tacksam för svar! Kram kram

  /Tithi

Kommentarer är stängda.