På väg!!


Nu sitter jag på tåget mot Malmö!! Visserligen med en biljett som kostade dubbelt så mycket som den borde, för att det inte kom ut någon biljett på första försöket, lite svinigt. Men det ska inte få förstöra mitt uppspelta humör, ska försöka klaga senare inne i malmö, för det gick inte att göra på det lilla kontoret i stan.

Sitter just nu och bälgar i mig vatten för jag hade helt glömt att man skulle se till att dricka ordentligt innan och efter behandlingen, vilken jäkla tur att jag tog med mig en vattenflaska, annars hade jag nog haft en lättare panik just nu! 😉 Så lite tur har jag iaf! 😀

Kan väl inte säga att jag är så där jätte nervös, det enda jag är rädd för är en otrevligt bemötande, vilket i så fall kommer förstöra hela grejen, men hoppas jag slipper de, och hon jag pratade var jätte trevlig så jag tror inte det ska bli något problem. Och jag har dessutom avsatt ca 40 minuter för att hitta dit så de lär inte heller bli några problem! 🙂

Tror jag har tänkt på allt, rakade mig tom över nästan hela kroppen inklusive benen(kändes lite överkurs) igår bara för att slippa känna mig minsta lilla obehaglig till mods! 😉 Heller för mycket än för lite.

Frågan är bara vad jag ska ta för område, på magen eller på sidorna av magen? Hoppas jag får en lite konsultation innan så kanske hon kan hjälpa mig att välja! 😀

Nä nu ska jag snart av och vill inte missa min hållplats, återkommer efter behandlingen! 🙂
Puss