18 timmar kvar!!!


Okej just är jag hög som ett hyreshus, det känns så iaf!! 😀 Ska bli sååå jäkla spännande i morgon!! Kan dock säga att trots att det gått hyfsat med  att dra ner på kolhydraterna, förut att jag fick ett litet återfall förut och tryckte i mig tre Nutrilett barer ;), så kommer jag aldrig klara av en lågkolhydratdiet! Me need mina kolhydrater!!! Så det är bara att hoppas behandlingen funkar så jag aldrig mer behöver hålla på med ord som ”låg” och ”diet”, vilket passar mig helt perfekt! 😉

Ska strax ut till slingan och springa bort de kolhydraterna som mockningen inte tog, älsklingen är sååå himla rar och sitter och vräker i sig glass, just nu bredvid mig, så jag tror jag vill här ifrån innan jag inte längre kan tacka nej! Sååå taskigt att göra, tur jag har morgondagens som pepp att låta bli! 😉
Puss