Dag 16


God morgon världen!

Idag gäller det, nu ska jag bra ner rejält på kolhydraterna! Sökte runt en stund för att se var jag borde lägga mig, tänker inte gå ner till LCHFs <20g/dag, för de kommer inte funkar för mig, bara en banan är 30g kolhydrater i! Men hittade att om man håller sig under 100g om dagen hamnar man i lättare ketosis, då kroppsfett börjar bryts ner bildas fria fettsyror som transporteras till olika vävnader via blodet, och det är precis där det är som behandlingen ska funkar som allra bäst! 🙂

De mål som kommer innehålla mest kolhydrater, blir frukosten, magen blir ledsen av flottig mat, så kan inte låta bli att fortsätta med min smaskiga A-fil och frukt, idag blev det banan och vindruvor, dock drog jag ner lite på mängden och tillsatte två kokta ägg så att jag ska kunna hålla mig mätt till lunch, då mina mellanmål, frukt och riskakor, innehåller väldigt lite kcal men väldigt mycket kolhydrater, så de kommer jag få dra ner på.

Slutsumman av kolhydrater blev 41g till frukosten, som tur är har jag planerat in köttfärsomelett med grönsaker till lunch och där blir det bara 12g kolhydrater så de jämnar ut sig! 😉 Till middag blir det kyckling och sallad, kanske någon liten klyftpotatis också, beror lite på hur de har gått under dagen! 😉 Tror apelsin kommer bli min nya favorit frukt innehåller bara 12g/100g fast när den frukten jag har hemma är slut ska jag bunkra upp med grapefrukt, då den bara innehåller 8g/100g kolhydrater, kanske ska börja med ägg och grapefrukt frukostar som jag åt tidigare när jag och mamma praktiserade flygvärdinnedieten, det är faktiskt riktigt gott! 🙂

Såklart kommer jag inte bara inrikta mig på mat, kommer fortfarande hålla igång med träningen, idag är det ju även dags för vecka två i mitt gå dig smal schema:

Dag 1 måndag
30 min. rask gång

Dag 2 tisdag
15 min. rask gång

28 min. mycket rask gång fördelat på
5 x 4 min mycket rask gång varvat med 2 min vanlig gång.

15 min. rask gång
58 minuter totalt

Dag 3 onsdag
30 min. rask gång

Dag 4 torsdag
15 min. rask gång

5 min. mycket rask gång
5 x 1 min mycket snabbt i uppförsbacke (och lugnt ner igen).

15 min. rask gång
35 minuter totalt

Dag 5 fredag
30 min. rask gång

Dag 6 lördag
30 min. rask gång

Dag 7 söndag
105 min. rask gång

Så 30 min powerwalk idag plus att jag ska gör mitt mag och rumpprogram, det tänkte jag göra nu direkt då mamma kommer hit runt 11 och i eftermiddag ska jag ut till min kära Nancy så jag vill ju inte dra ut på det till i kväll när jag inte har någon ork kvar så det inte blir av! 😉
Puss Puss