Too much plastic!


Jisses på ett sätt är det väldigt enkelt att förstå de som går för långt i sina operationer, som opererar sönder sig, har hittat ett jätte intressant forum, där kan man få reda på nästan allt som kan vara intressant att veta om operationer och väldigt mycket till! Man börjar dessutom utan tvekan att fundera, hade inte mina boobs varit lite snyggare med ett lyft och små inplantat, rundare liksom? Eller vill jag inte spruta in liite restylane i läpparna och vid kindbenen, hade inte det blivit snyggt och varit väldigt coolt att prova?! Jag menar mina favobloggerska Johanna är ju så snygg i sina injektioner! 😉 Haha livsfaligt!

Att jag dessutom ska på fettcellsreducering på onsdag gör att jag nu börjar bli lite nervös att jag ska fastna i plastikträsket! Haha fast den risken är ganska lite då jag är läskigt pank! 😉 Haha men det är nästan sjukt att se hur mycket pengar folk faktiskt lägger på plastikoperationer!!

Dock hade det som sagt varit kul att prova, såklart bara enkla, man gör ju inte en bröstoperation bara för att det är kul att prova! 😉 Haha men restylane vid kindbenen hade varit asläckert! 😉 Hehe förhoppningsvis stoppar min kille mig innan jag går för långt! 😉 Hihi!

För fösta gången känner till och med jag att jag kanske börjar bli lite för utseendefixerad ;), tror jag ska börja med att bara göra en ansiktsbehandling så jag kanske kan bli av med alla äckliga finnarna! Känns som prio 1, eller ja kanske 2, prio 1 är ju fettcellsreduceringen nästa vecka! 😉
puss