Dag 14


Äntligen lite lugn, visst är tillbaka på jobbet igen, så det dröjer till halv 8 ikväll innan jag äntligen kan stänga ner och bara släppa fokus på allting! Men ändå är det mycket lugnare och skönare nu när jag slipper stressa mer över tentor på ett tag.

Tyvärr har ju träningen och maten blivit lite lidande de senaste dagarna och de som gör mig mest nedstämd över det är att jag även missat två dagar i mitt gå dig smal schema, men men bara att komma igång med nya friska tag idag istället, så direkt när jag slutar blir det 30 mins powerwalk! 🙂

Hade det inte varit för att jag jobbar hela dagen idag hade jag gjort även de två pass jag missat, men det blir tajt i kväll och eftersom jag redan har 90 minuter som det är i morgon tror jag jag helt enkelt hoppar dem, och fortsätter som inget har hänt! Känner mig själv så pass väl att jag vet att det är större chans att jag kommer genomföra hela programmet så! 😉

Idag blir det också ett pass med mina egna 4 övningar, men jag tror jag ska vända på programet, har gjort det precis på samma sätt varje gång och då blir det snabbt så himla tjatigt så nu börjar jag bakifrån istället! 😉

I mat väg ska jag nu dra ner kraftigt på kolhydraterna, läste mig till att man bör hålla ner intaget av kolhydrater ett dygn innan Slim Fit behandlingen så jag tänkte att jag skulle börja lite tidigare, och sen under behandlingen tänker jag inte förstöra något med godis och skit så det kommer bli en avgiftningperiod för att bli av med mitt sockersug, tänkte att om jag kan hålla mig nyttig under behandlingen(har ju en ganska bra motivation ;)) så kanske jag kan bryta mönstret av mitt dåliga ätande och har lättare att skapa en hälsosam livsstil i framtiden! 😀 Så nu måste f-n behandlingen fungera också för jag har ju planerat hela min nya livstil runt det! 😉

Puss