Fredag den 13-de bit dig i rumpan!


WOW!! Ingen otur kan ens komma i närheten av mig idag!! Är sååå jäkla uppåt just nu!! Nej denna lycka har absolut ingenting med tentan att göra(har ingen aning om hur de gick!) förutom kanske de faktum att det är gött skönt att den är över! 😉 Men det som gör mig allra mest uppåt är att efter ett par nervösa försök kom jag äntligen fram till salongen i Malmö och fick bokat in mina Slim fit behandlingar!!! Och på onsdag är det dags för första behandlingen, ska bli såå himla überspännande!! Kan nästan inte vänta, men jag är så himla glad att de hade tid redan på onsdag, för jag vill ju verkligen komma igång direkt! 🙂

Bokade även in de andra 4 behandlingarna så att jag är säker på att får dem med 3-5 dagars mellanrum, fram till den 4 februari, så runt den 8 februari kommer jag lägga ut det slutgiltiga resultatet, självklart kommer jag även ta bilder under tidens gång, ska ta den första redan i morgonbitti, för jag anser att om jag lyckas hålla mig nyttig till på onsdag pga behandlingen så ska de självklart också ingå som en del av behandlingen! 😉 Men självklart blir det även en förebild på onsdag! 🙂 Kan inte sluta le just nu, var liksom helt säker på att jag inte skulle få prova förrän om flera veckor minst, tog ju flera månader innan jag fick göra brazilian blowouten, som jag också beställde på groupon precis som denna, men då ringde jag nog inte samma dag jag fick presentkortet som jag gjorde denna gång, en lärdom inför framtiden, ring så fort man kan! 😉

Måste komma ihåg att tömma kameran när jag kommer hem, för hela behandlingen ska noggrant dokumenteras med bildbevis! 😉

Två före och efterbilder som jag hittade på internet, kan ju inte säga om de är äkta eller inte, och jag är förvisso inte riktigt så stor med det är precis sånna här resultat jag vill ha: 🙂

 

Puss