Pro Care Slim Fit -fuska lite? 7


Kan väl erkänna att jag fick ett erbjudande på att fuska lite, hoppa över några veckor i dietande! Har ingen aning om det kommer funka, efter en massa sökande har jag fått dubbla bud, vissa älskar behandlingen och säger att de absolut funkar andra säger att det är bullshit(vilket jag verkligen inte hoppas!!) Men kanske detta kan vara ett att att hålla mig nyttig, iaf under behandlingen då det ska ge bättre resultat! 😀

Okej nu känner jag att jag får skriva lite mer i klartext, jag har alltså köpt 5 behandlingar med Pro Care Slim Fit, fettsugning med ultraljud, inga obehagliga ingrepp, det ska bara var som en skön massage! 🙂 Man ska enlighet vad de skriver ska man förlora 1-3 cm per behandling, vet inte alls om de är sant men håller tummarna, att bli av med minst 5 cm runt midjan är precis vad jag behöver just nu för att hitta tillbaka till motivationen! 😉

Ska försöka ringa salongen så fort jag kommer hem från tentan i morgon, så får vi se vad som händer sen! 😉 Fick hela 77% rabatt på behandlingarna, så det var där jag inte kunde låta bli att prova det, för med fem behandlingar kan man ju verkligen se om de funkar eller inte! Och funkar det inte har jag iaf inte lagt ut så mycket pengar och jag hinner varna andra så ingen lägger ut fullpris för något verkningslös! Och sen var det nästan värt att lägga ut dom pengarna bara för att ha den känsla jag har nu, förhoppningen om att få stans snyggaste mage utan fettet någonsin kommer tillbaka då behandlingen spränger fettcellerna! 🙂

Oj nu börjar det bli sent, ska upp 4:15 i morgon så nu måste jag sova! Natti natti! Mer info kommer imorgon!
Puss

Update den 11 okt 2012;

Då sjukt många varit inne här idag, ville jag bara göra en liten uppdate, så här i efterhand, nej jag tyckte inte behandlingen funkade, visst det var ett mysigt sätt att skämma bort sig, men i funktion tyckte jag den var helt värdelös, några veckor efter behandlingen vägde jag mer än jag någonsin gjort! Så nej jag tycker inte ni ska göra den, plus att det är inte något easy way out, för du ska gå på LCHF(något jag verkligen inte klara av!!) och drick massor med vatten så det är en ganska tuff diet egentligen. Äta rätt och träna är fortfarande det bästa sättet att nå sin målvikt med! Lägg pengarna på något roligare! 🙂
puss


7 tankar om “Pro Care Slim Fit -fuska lite?

 • Bythis

  Ta och kika på svtplay.se/plus och se avsnittet som handlar om den här behandligen så hoppas jag att ni lägger pengarna på löparskor istället.

 • Sanna

  Hello! Jag är också jättesugen på att prova slim fit behandlingarna men undrar ju såklart om det är värt det? Syns något resultat över huvud taget?Var gjorde du behandlingarna och hur fick du tag på en sån fin rabatt?

  Tack för ett bra inlägg i fettreduceringsdebatten! 🙂

 • Roffe

  Det är fler som är nyfikna än Emily, blev det någon skillnad i slutändan av behandlingen, eller är det motion och kost som gör ev resultat? (läste att man bör/måste motionera/träna direkt efter behandlingen och äta som dom rekommenderar, och undrar hur mycket varje del av programmet ger på slutresultatet)
  Själv är jag nyfiken om det kan funka på mina kärlekshandtag…! 😉

 • Emmlan

  Åh vad spännande,jag ska göra min allra första behandling i morgon och det ska bli ytterst intressant att se resultatet! Jag har två behandlingar inbokade till att börja med och det är magen och lovehandles som ska få sig en liten åktur! Jag söker information som en vettvälling i skrivande stund och hittar dessvärre inte alltför mycket :/ jaja,wish me luck 🙂

  • Emily Inläggsförfattare

   Emily: Vad trevligt att det är fler som ska göra behandlingen! 🙂 Du måste berätta hur de gick! 😀 Har också letat som en galning efter info, men det är väldigt tunt det enda jag hittar är exakt samma info gång på gång på olika salongers hemsidor och de säger ju inte så mycket! :S De är ju liksom ut efter att sälja så de skulle ju aldrig skriva om det var någon som inte funkade eller så! :b
   puss

Kommentarer är stängda.