Underbar dag!


Wow! Vilken dag det har varit idag!! Har verkligen hunnit med ALLT, har hunnit massa plugg, hade ju redan gjort mitt rump och magprogram i morse, och sen blev det hela 64 minuter powerwalk, skulle egentligen bara varit 54 minuter, men höftade lite fel när jag räknade med hur lång tid rundan skulle ta! 😉 Heller för länge än för kort! 🙂 Men aj så ont jag har i gumpen! Imorgon får den nog faktiskt vila lite annars känns det som den kommer ramla av! 😉 Finns säkert något strålande magprogram på xboxen som jag kan träna istället i morgon! 🙂

Men det som är allra bäst med dagen är att maten har funkat såååå himla bra, har bara ätit det jag ”ska” och har inte ens varit sugen på någonting mer, äntligen har kroppen kommit på att den inte vill ha skitmaten för då blir den ledsen! Woho! 🙂

Det känns verkligen som jag kommit in i en positiv spiral denna veckan! Äntligen, mår så himla mycket bättre när jag är i detta stadium, än när jag äter skit och struntar i att träna, ganska logiskt egentligen och jag tror inte det inte finns en enda människa som inte vet det! Så hur kommer det sig då att många, även jag, gör ohälsosamma val, när vi vet att de skadar våran kropp, och att vi i slutända mår mycket sämre av det? För det kan ju inte vara så att vi vill må sämre, det låter ju inte särskilt troligt. 😉 Det är sånna frågor jag ska jobba med sen när jag blir färdigutbildad! 😉

Men nu måste jag plugga lite till sen nanna! Så sov gott!
Puss