Dag 10


Okej just nu är jag sååå jäkla stolt över mig själv! Tog mig faktiskt ut igår och powerwalkade i 30(34 tom) minuter, trots att de ösregnade och blåste, har nog aldrig sett så lite omgivning och så mycket asfalt på en promenad tidigare! 😉 Enda in i det sista var jag inställd på att flytta starten av mitt gå dig smal program tills idag, men icke, jag kom iväg, kan ju säga att mina lår var som isbitar när jag kom hem, men skitsamma! 😉 Idag är det tvärt om, kan inte vänta på att få komma ut i solskenet! 😀

Men jag måste lyssna på två föreläsningar till och äta lunch först, det bästa med inspelade föreläsningar är att då kan man lyssna på dem samtidigt som man gör andra saker, som tex att träna, så till de andra föreläsningarna som jag lyssnat på idag gjorde jag mitt egna rump och magprogram, läs om de här. Och idag orkade jag faktiskt utöka tiden på plankan till 40×2 sek istället för tidigare 30×2 sek, happy! 😀

Provade Abbas nya citronsås igår, bara för att de är såå himla smidigt, bara lägga i laxen i en form och hälla på såsen och in i ugnen i 20-25 min, skit enkelt. Sås är dessutom väldigt tjock och krämig, så jag fick en smärre chock när jag såg hur mycket eller snarare lite kcal det var i den, 90 kcal per portion!! Om man då jämför med tex Hollandaisesås där du har 170 kcal per portion. Och som en sann laxälskare tog typ 1,5 portion av både lax och fisk, dock inte potatis, kom inte ens upp i 500 kcal!!

Detta kommer lätt göras fler gånger, så enkelt, så gott och så in i bomben nyttigt!! This is heaven for me! 🙂

Nix tillbaka till studierna innan solen försvinner!
Puss