Dag 9


God morgon världen!

Det blev en hel del träning igår, gjorde de övningar jag tog upp igår x 2, har ganska go träningsvärk i magen idag! 😉 Fast någonting säger mig att jag kommer vara lite slarvigare med träningen idag, då jag håller på att somna här i soffan, att jobba i 24 timmar tar verkligen ganska hårt på kroppen! Men ska ta en kopp te nu så då kanske jag piggar på mig! 🙂

Ska iaf ut i stallet och mocka och rida så lite motion kommer jag få iaf, plus att idag är det ju dags för första dagen i mitt gå dig smal schema, så 30 mins powerwalk ska det också bli! 🙂

Men tyvärr kommer denna vecka till största del kretsa kring studier, för jag måste verkligen hårdplugga till tentan på fredag!! Den tentan är helt weird, man måste komma ihåg, sjukt mycket fakta, och inte bara de, man måste dessutom komma ihåg alla författare/forskare och vem som skrivit vad och vilket år de skrev de! Fattar inte hur jag ska komma ihåg allt!! Så jag måste verkligen plugga som en tok!! :O

Men nu börjar teet sätta in och känner mig faktiskt bra mycket piggare så ska nog göra rumpprogrammet på xboxen iaf nu direkt! 🙂
Puss