Höja motivationen


Egentligen funkar mina träningsmål ganska bra, förutom ett, har ännu inte joggat en enda gång!! Så jag har kommit fram till att jag nog inte har tillräckligt mycket motivation för det än, så nu ska jag göra en omstrukturering, hittade ett jätte roligt tre-veckors promenadprogram på iform.se som ska göra att man förbränner 3500 kcal i veckan, vilket skulle leda till 1/2 kg viktminskning i veckan vilket jag tycker låter superbra, och jag som älskar att promenera tror att detta är helt rätt för mig! 🙂 Så här ser första vecka ut:

Dag 1 Måndag
30 min. rask gång

Dag 2 Tisdag
15 min. rask gång

24 min. mycket rask gång
fördelat på 4 x 4 min mycket rask gång varvat med 2 min vanlig gång.

15 min. rask gång
54 minuter totalt

Dag 3 Onsdag
30 min. rask gång

Dag 4 Torsdag
15 min. rask gång

4 min. mycket rask gång
4 x 1 min mycket snabbt i uppförsbacke (och lugnt ner igen).

15 min. rask gång
34 minuter totalt

Dag 5 Fredag
30 min. rask gång

Dag 6 Lördag
30 min. rask gång

Dag 7 Söndag
90 min. rask gång

Powerwalk here I come! 🙂 Efter dessa tre veckor kanske jag känner mig bättre i form för att ge mig in i joggingen! 🙂 Och kanske 1,5 kg lättare! 🙂 Vill ni läsa mer om programmet finns det här.
Puss