Dag 5


Imorgon är det dags för vågen, så idag får jag verkligen skärpa mig med maten! Träningen funkar riktigt bra, måste bara få igång maten också, men det är sååå svårt, naturgodis är så himla gott, blev 2 hg igår med! Försöker intala mig själv att jag kan äta det igen så fort jag har nått mitt mål, men det funkar sådär, men vill se resultat på vågen imorgon så inget sånt idag! 🙂

Förresten kunde jag dra en stor lättad suck i morse, när vi satte i batteriet i bilen spann den igång igen precis som vanligt. Såå skönt att slippa den kostnaden! 😀

[videofyme id=”355364″ class=”aligncenter”]

Färgade fransarna i morse och gjorde en liten film om ni är nyfikna på hur de går till när man gör de själv, vill man dock ha en behagligare upplevelse skulle jag tips om att be någon annan göra det! 😉

Nu ska jag ge mig ut i stormen med hundarna innan jag ska springa ner till Åhlens och se om de har bb cream, håll tummarna för sen vet jag inte var jag ska titta efter den mer!
puss