Skit bil!!!!


Alltså jag har aldrig sett mig själv som särskilt beroende av min bil, men idag höll den på att förstöra hela mitt schema!! Eftersom jag jobbade till 14 och skulle var i stallet 14:30 hade jag liksom lite bråttom, men när jag sätter mig i bilskrället och vrider om nyckeln händer absolut ingenting!! Fattar nada! Så jäkla irriterade och vad ännu värre är att jag ska till stallet och mocka imorgon, hur då?? Okej jag vet, det kan vara ett lysande tillfälle att sätta fart på fettet genom att cykla till stallet, vilket jag nog också kommer göra ifall det är fint väder, men i stormblåsten det varit de senaste dagarna ser de svårt ut..

Jaja håller tummarna att de är batteriet som är problemet, sitter på laddning just nu, så håll tummarna för mig i imorgonbitt! 😉

På träningsfronten har de gått både bra och dåligt, hade flytt och fick sällskap med ridningen idag, blev ett pass i ridhuset, Nancy var lite överhet men väldigt samarbetsvillig och gjorde jättefina galoppfattningar från skritt, kom på sen att jag brukar fatta från trav då hon inte riktigt orkat innan, men nu flöt det på hur fint som helt! 🙂 Ser ljust ut för framtiden! 🙂 Dock var båda apparna med rumpövningar helt värdelösa, den ena innefattade hantlar i nästan hälften av övningarna, är ju inte direkt något man har med sig när man åker hemifrån, även så var flera övningarna utformade så de la press på ländryggen, där jag lätt får ont, alltså inget för mig. Övningarna i den andra appen kändes inte som de tog i rumpan, alltså gav de mig inte mycket alls! Besviken! Håller mig nog till övningarna på xboxen, plus några egna favoriter, kanske kan lägga ut dem någon dag! 😉
Puss