Dag 4


Idag har jag träningsvärk på de absolut sista stället jag vill ha träningsvärk i, vaderna! V-f har verkligen inte gjort någonting för att försöka träna dem för fem öre!! Det är väl en av de få delar på min kropp som jag verkligen inte vill förändra, dom duger precis som de är! 😀

Men av någon skum anledning som vi inte ska gå in på nu, gav de mig motivation att vilja träna mer?! Haha lagom knäppt men har iaf precis laddat ner två appar till min iphone, eftersom jag inte är hemma hos teven, som ska ge mig stans snyggaste ändalykta! Haha vet inte varför jag siktat in mig på min bakdel just nu! 😉 De två apparna jag ska prova är, daglig ända workout, och Poworkout´s två rumppass, fast rumpa och formad rumpa! Återkommer senare med vilket som var bäst! 😉

Matmässigt blev gårdagen en besvikelse, kunde inte låta bli att köpa en påse naturgodis, när jag var runt och letande efter bb creamen, som jag tyvärr inte hitta, blev minst 2 hg jag fick i mig, ca 1000 kcal!! way too mutch! Jaja det är mänskligt att fel, idag är jag tillbaka i rätt spår igen! 🙂 Och idag kommer jag dessutom knappast ha tid för några felsteg, hovslagaren kommer klockan halv tre och efter de ska jag rida så jag kommer nog inte vara hemma före sex, då är det middag och råpluggande som gäller innan vi ska ut till slingan och powerwalka med hundarna. Bästa sättet att hålla en diet, ha fullt upp med annat! 🙂

Men nu måste jag prova mina appar innan tiden rinner iväg och inte hinner! 😉
Puss