En riktigt bra dag!


God kväll världen!

Är riktigt nöjd med dagen, tyvärr ingen teven träning, men blev 5 km powerwalk och en jätte härlig ridtur på Nettan. 🙂 Hon är verkligen helt underbar min lilla tant, dock ganska het idag så det blev absolut ett träningspass som tog både här och där! 😉

Anledning att jag inte tränade framför teven var för att jag var väldigt trött och jag vill inte gå ut för hårt i början då blir det lätt pannkaka av alltihopa. Plus att träningen ska vara rolig inget jag måste tvinga mig till, då tröttnar jag. Men Xbox träningen står först på att-göra-listan i morgon! 🙂 Sen stallet, idag blev det för sent för havet, de ska det inte bli i morgon!

Dock råkade jag ut för ett litet snedsteg ikväll, min rar pojkvän tyckte det var en väldigt smart idé att köpa med sig sockerbullar och wienerbröd hem till mig, dag 2 i mitt nya hälsosamma liv!! Snällt va?! Det gick ingevidare, sockermonstret tog över, men pga våran nyttiga middag(fisk med klyftpotatis och massor med grönsak) och all träning idag lyckades jag bara överstiga dagens kalorimål med 315 kcal, skönt! Fortfarande ca 500 kcal under de normala normerna för vad man ska få i sig för att stanna i vikt! 🙂 perfekt!

Dags för lite skönhets sömn, en ny spännande dag väntar imorgon!
Puss