Dag 2


God förmiddag!

Egentligen ska man ju bara väga sig max en gång i veckan, men jag tycker det är otroligt peppande att väga sig dag 2, då man ofta har blivit av med massa mat vikt, och trots att man ännu knappast har hunnit gå ner något större i fettvikt så ger -9hg på vågen en väldigt skön tillfredsställelse och en väldig pepp! 🙂 Bara 76,125 dagar kvar till mitt mål! 😉 haha på ett ungefär! 😉

Dagens träning kommer bestå av 30 min med xboxen, 2,5 km powerwalk med hundarna(för att inte ta livet av mig tror jag ja byter ut joggingen mot de istället, iaf till viss del! :)) och en ridtur på Nancy, är sugen på att rida ut i skogen, men vet inte om det är för blött, ner till havet kanske är bättre skulle var kul att se vad Nancy tycker om havet! 🙂

Resten av dagen ska jag enbart plugga, plugga och plugga!! Drömde en mardröm att de helt plötsligt var den 13-de(då jag ska på tenta) och jag hade inte pluggat för fem öre, det blev kraftig kris så att säga!! Så de vill jag inte uppleva! Så massor med plugg! 🙂
Puss