Dags för ett nytt år/liv!


God morgon världen!!

Haha kanske lite sent men jag tror de flesta har flyttat fram morgonen ett par timmar idag! 😉 Ber om ursäkt för att bloggen var ner ett par timmar i dag, hoppas ingen märkte det! 😉 Hade glömt betala domänen! 😉 Haha görs bara en gång om året så jag hade helt glömt bort de! Men nu är det gjort så nu kan jag glömma det i ett år igen! 😉

Håller på att sätta upp mål för mitt nya liv, rida 5 gånger i veckan, jogga minst 4 x 30 min/vecka, träna med xbox spelet, Your Shape: Fitness Evolved 2012, 4 pass i veckan, på viktminskningsprogramet, och nå mitt viktmål inom 12 veckor! 🙂 Visst låter det bra! 🙂 Rich for the stars, så att säga! Inget är omöjligt, så fort Legally blonde (skön film eller vad) är slut ska jag sätta igång! 😉 Detta ska bli ett strålande fitnessår! Aldrig mer ska jag titta mig i spegeln och känna mig missnöjd åt de jag kan göra något åt!

Så från och med nu kommer detta bli en überfitnessblogg, hehe med ett litet inslag av snygga kläder som jag kommer införskaffa när jag nått mitt mål! 😉 Haha kommer nog även ha lite tid för hudvård, smink och naglar också! 😉 Hoppas ni vill följa med mig på mina mer eller mindre intressanta upptåg även i detta nya år! 🙂
Puss