Nyårs förberedelser!


Gott Nytt År på er alla!!

Här är nyårs förberedelserna i full gång, eller jag är väl snarare på tapper halv fart, men har iaf inte blivit sjukare! 🙂 Haha alltid något!

Har precis kommit hem från Åhlens med nyinköpta nyårsmycken, hittade inget jag ville ha i mitt smyckeskrin så det fick bli ett par nya:

Hittade även en halsduk(det första jag köper på mellandagsrea) för halva priset som matchar perfekt ihop med mina läckra turkosa skor, har dock fortfarande inte bestämt mig för vilka jag ska ta:

De högklackade är ju snyggast men samtidigt vill jag inte förstöra de super smala klackarna med med att springa runt på Ystads kullersten, och kommer i så fall också frysa tårna av mig, men de är ju sååå snygga… Svårt val, vad tycker ni?

Är iaf gött skönt att jag redan vet vad jag ska ha på mig i klädväg, har till och med provat de och är riktigt nöjd! Eftersom jag är så förkyld är ju byxor absolut enda alternativet:

Och till allt detta ska jag ha ljusrosa naglar, en mjuk enkel sotning och antingen en knut med en svart glittrig pelikannäbb eller hängande med inböjda toppar, vi får se! 🙂 Bilder kommer så fort jag är klar, runt halv 6! 🙂
Puss