Man kan inte tänka på allt..


God morgon kära läsare!

Näst sista dagen på detta år! Har ni nyårslöftena redo? Visst innehåller dem precis som förra året, att nästa år ska man vara hälsosammare, ät nyttigt, börja träna, mfl, och samtidigt tänker säker många precis som jag, vad är det som gör att jag ska lyckas denna gång när det inte funkade den förra? Men detta år ska jag faktiskt vara mycket flummigare i mina nyårs löften, detta året ska jag ta bättre hand om mig själv, lite my body is my tempel typ, försöka stressa lite mindre, byta ut alla ”måste” till ”jag vill”, leva livet lite mer och knega lite mindre. Haha låter det tillräckligt flummigt?? 😉

Fråga är bara hur jag kommer fira nyår iår, fick nyligen ett sms att mitt paket(min topp) kan hämtas ut, det var ju de sista frågetecknet i mitt nyårsfirande, men såklart i morse vaknade jag med värsta förkylningen och mår just pissdåligt, så just nu tippar det åt att jag jag kommer fira i sängen hemma, vilket jag verkligen inte vill!! Hur mycket jag än planerar för att få ihop allt är det alltid något som ska sätta käppar i hjulen!!

Men jag vägrar!! Så fort jag kommer hem(jobbar 2h till) ska jag trycka i mig allt jag kan komma åt för att kurera mig, sen ska jag ut i stallet, lite frisk luft gör mig säkert gott och resten av kvällen ska jag bara ligga utslagen i soffan och vila mig frisk!! Jag vill fira nyår levande!!

Orkar jag kommer jag lägga upp min nyårsoutfit i kväll och allt annat som jag ska har, så som naglar, smink hår mm, och jag lever så att säga! 😉
puss