Julklappsöppning hos mor!


Idag kom jag äntligen iväg på julklappsresa till min kära mors super gulliga lilla torp! Och klapparna var lika gulliga som torpet! Kan inte fatta var hon hittade dessa helt underbara tofflor, jag är ju totalt förälskad!! Så fort jag kommer hem(är på jobbet, igen) ska jag ta på mig dem och aldrig ta dem av mig igen!! MINA!!

Sen är jag bara nyfiken, är det någon som någonsin har hört talas om jul (påsk)ägg tidigare?? haha inte jag iaf men så himla häftigt! Måste shoppa oftare med min mor, för hon måste ju känna till någon speciell shoppinggräns som vi vanliga människor aldrig sett(lite Harry Potter-aktigt!!). 😉

Fick en julklapp till världens snyggaste ridhjälm, men var för långsam att berätta vilken storlek jag hade så den är ett nummer för liten, men det gör ingenting, blev nästan en som extra julklapp, för då måste vi åka till affären som hon köpte den på i morgon, en enorm häst och hund butik!! Kan de bli bättre? Knappast!! Bilder på den kommer kommer i morgon! 🙂

Fast sen fick vi ett våffeljärn och en ny damrummet(kvinnlig variant av dassboken för er som missat den!). Tack så himla mycket kära mamma!! Din julklappar är alltid så himla perfekta! 😀 Hopaps mina till dig dög också! 🙂

Sen fick jag det glädjande beskedet att min topp var skickad idag! Woho! Vet bara inte från var med det kommer väl! 😉
Riktigt strålande dag i dag! 🙂
Puss