Mot Malmö och vidare!!


God morgon alla morgon pigga!

Haha är ni inte uppe vid den här tiden en tisdag är ni allt ena riktigt slögrisar! 😉 Idag bär det av mot Malmö, nu när det äntligen är en helt vanlig icke helgdag igen! 🙂 Dags att få lösa in alla presentkorten, ska bli superduper att få en hel telefon och massa roliga bodyshop grejer, prio 1 där är en puff puff! 🙂

Haha, heter egentligen The Sparkler Enchanting Gold, men det är för jobbigt att säga (och komma ihåg) så därför är det en puff puff! 😉

Sen ska vi ta en sväng till NovaLund, och shoppa lite nyårkläder, jag vet är alltid ute i sista stund, men har siktat in mig på denna topp som jag hoppas hitta på Vila, skulle jag ha otur, så ska jag beställa den på en sida på internet, där jag hittade den och hålla tummarna att den kommer från före nyår! 😉 Vill också hitta en läcker vinterjacka, då min håller på att  ramla i småbitar, haha med med tanke på att det är 9°C ute kanske en vår/höstjacka är ett bättre alternativ! 😉

Haha återkommer med allt läckert jag får med mig hem! 😉
Puss