Började bra och slutade med en beställning!


Med undantag får en enda lite glimt tur, hittade precis det jag ville ha på BodyShop, var resan helt jäkla meningslös!!! Blir såå arg för att ingenting blev som jag ville!

Det började med telefonen, hade ju en liten spricka i skärmen(levnadsbar) och trasig ljussensor, fick ett presentkort av älsklingen för att få det lagat, och senson var ju det stora, och vi trodde det kunde sitta i skärmen. Det gjorde det inte och ca 30 minuter efter att vi hade lämnat in den ringer de och berättat att sensor är kass och att de måste byta ut den, vilket kommer kosta 600 mer! Det sved ju men okej ville ju ha en fungerande sensor, så fine vi gick med på det, men när vi kommer till butiken berättar att det inte var de som var problem utan att de antagligen satt i någon annan del som jag inte kommer ihåg vad den hette, men det var inget de kunde göra så det blev bara en ny skärm, inte riktigt vad jag hade tänkt mig juuuu!

Sen när vi kommer till NovaLund, existerar inte butiken jag skulle till längre!! Fattade ingenting, klickade fram butiken på informationsskärmarna på nova och där fanns butiken med men inte irl, där låg en helt annan butik! Sjukt besviken, och trots att NovaLund är tämligen stort kunde jag inte hitta ett enda plagg som intresserade mig, att det dessutom var äckligt mycket folk som trängdes och butikerna såg ut som de exploderat med kläder överallt i en extrem röra, gjorde mig inte direkt mer på hugget! Tappade helt suget, och när jag tänkte att jag skulle köpa ett screenprotector till mitt nya fina glas, var de slut överallt utom på Siba där de kostade 250:- för en, blä!

Helt meningslös resa dit alltså, butiken som jag ville in på, Vila, finns även på Entré i Malmö, men tycker det är ett ganska tråkigt varuhus så jag undviker helst att åka dit om jag kan, dock var detta min sista chans. Hade ju fyra olika toppar jag var intresserad av så jag tänkte någon av dem måste ju finns, men icke och ingen annan butik på hela Entré hade någonting som passade mig! Älsklingen började också bli ganska hängig (duktigt förkyld) så vi åkte hem, och det första jag gjorde när jag kom ut ur parkeringshuset och fick täckning var att beställa toppen jag visade i morse, som tur var fanns den kvar iaf, nu gäller det bara att hålla tummarna på att den kommer innan nyår, men annars kom jag på en backup som jag har i graderoben. 🙂

Men tillbaka till det positiva, mina fynd, gräsligt ord de där, mina perfekta inköp låter bättre, för de var inte på rea, mellandagsrean hade knappt kommit till BodyShop fanns några små erbjudande, men bara på serier som jag inte gillar, och det var riktigt skönt, plus att vi var där precis när de öppnade så jag kunde strosa runt alldeles själv utan trängsel! 🙂 Det blev en dagkräm för lite fetare hud med mattande effekt, super att slippa glansighet i ansiktet! 🙂 Sen blev det också en hårdtvål med mango doft, provade showelgelen och älskade fräschheten, men de hade inte den i stor flaska så då fick det bli i hård tvål format! Och såklart blev det min kära guldfärgade puff puff! 😀 Kommer bli perfekt till nyår! 🙂 Ska prova allt i morgon, sitter nu på jobbet igen…

Min kontenta av denna dag = hatar mellandagsrea, älskar bodyshop och inget blir någonsin exakt som jag vill/planerat!

God natt!
Puss