Lucka 24


Den sista luckan var verkligen den mest konstiga!! Blev så jäkla paff, när jag målade på lacket i färgen Russian Navy, i flaskan är lacket döläckert lila men när jag målade på det på naglarna var det blått?! Fattade ingenting och den lila var mycket snyggare än den blå så jag blev ganska besviken, men behövde inte vara ledsen särskilt länge, fick sen resten av lacken i julklapp(var 10 i packet som älsklingen köpt till 6 dagar! ;))! Två helt underbart röda, Big Apple Red:

Läckert ärtig röd, snyggt men inte over the top så att säga.

Och I´m Not Really a Waitress, så himla snyggt och helt klart over the top, kommer bli mitt jullack, visserligen var julafton igår men eftersom jag jobbat hela julen kommer nästa vecka också bli julvecka när jag ska försöka träffa hela släkten och då kommer denna färg vara på mina naglar! 😉
Puss