Jul, jul strålande jul!


Här kommer lite bilder får gårdagen, smaskiga jul maten och några julklappar, många fick jag ju som presentkort, så där kommer bilder när jag löst in dem! 😉

Vi hade inte tänkt ha köpa hem någon jul mat alls egentligen, utan bara äta julbord någonstans så man slippar alla rester som blir över, och inte behöva ät julmat resten av december liksom. Men tyvärr satte mitt jobb stopp för det, svårt att planera in julbord när man jobbar varenda dag typ! Jaja så vi försökte göra ett så litet som möjligt hemma, och förut skinkan(2,2kg, minsta vi kunde hitta!!) tror jag vi lyckades hyfsat, typ bara en portion kvar, efter att jag tagit med mig julmatlåda till jobbet, och den hoppas jag älsklingen äter upp till lunch. Och hundarna lär ju inte bli ledsna av resten av skinkan! 😉

Jag fick världens coolaste små parfymer, lukterna är så coola och de luktar verkligen rena kläder och ny duschat(raggarduschen fick en ny innebörd! ;)) haha fast man ska inte testa alla tre på samma gång som jag gjorde igår gick runt och stank luftfräschare i flera timmar! 😉

Sen fick jag världens mysigaste små tofflor, som absolut ska få följa med varenda gång jag ska till mamma, där de är såå himla kallt, dock måste jag nog ha feber för att kunna använda dem hemma, tog typ tio sekunder innan mina fötter började koka i dem. Fast nu när jag tänker efter ska de nog få följa med till jobbet också för just nu fryser jag som sjutton om fötterna! 😉

Resten av presenterna får jag hämta hem från Scorett, BodyShop och en butik i Malmö som ska laga min telefon(har en liten spricka i skärmen som ska bli skönt att bli av med! J). Men de får ju vänta tills butikerna har öppet igen, på tisdag! L Blä tycker inte om att vänta! 😉
Puss

Ps. Har haft världens strul med mitt internet så både detta inlägg och lucka 24 har jag försökt få iväg i flera timmar, hoppas ni inte har väntat på dem så länge! 😉