En dag kvar till jul!


God morgon världen!!

Är det inte helt otroligt att det är julafton i morgon?? Massor med julklappar, kalle anka, vårat minijulbord och en hel drös med andra mysiga saker kommer ske imorgon, längtar så jag nästan spricker! 😀 Haha den lilla detaljen ett jag ska jobba hela förmiddagen tänker jag inte ägna en enda tanke åt! 😉 Är iaf hemma till kalle och det är det viktiga! 🙂

Blir lika förvånad varje gång jag använder min bodyshop mascara fransarna blir verkligen sjukt långa!! På denna bild från igår hade jag lagt på två lager, knepet att få på mascaran perfekt är att dra väldigt långsamma drag samtidigt som man försiktigt vrider på borsten, då får man lagom mycket mascara utan klumpar! 🙂 Haha lär bli hundra lager av den imorgon! 😉

Hoppas ni redan har köpt alla julklappar så ni slipper stressa med resen av världen idag, med sista minutenjulklappar! 😉
Puss