Yaz = Yes!


God morgon världen!!

Idag skinner verkligen solen på mig(okej bara bildligt talat), känner mig såå jäkla uppåt! Har precis fixat världens bästa present till min kära karl, kan tyvärr inte säga vad, då han läser min blogg ibland, och detta ska han verkligen inte få reda på före julafton! Han hade ju bara önskat sig en sak då blir det ju inte mycket hemlighet i det, och det har irriterat mig enormt mycket särskilt som han har fått hundra förslag av mig vad jag vill ha, så han har ju kunnat vara hur hemlighetsfull som helst!! Men nu har jag fått till det! 😀

Haha fast det känns lite sjukt att lägga hela 3 400:- på julklappar till en person särskilt som jag nog har lagt över en tusenlapp på hans julkalender också! 😉 Men det är min underbara man värd! 🙂 Hihi tycker det är mycket roligare att ge bort julklappar än att få! 🙂 Även om det inte är helt fel att få heller, älsklingen blev lite hispig när jag frågade om jag fick lägga så mycket på julklappar till honom (skojade med honom igår och sa att jag hade köpt julklappar för 3000 :- och då blev han helt vit i ansiktet, så jag kände att jag var tvungen att fråga ;)) och lovade att jag skulle få shoppa loss på bodyshop med hans plånbok efter jul! 🙂

Haha!! Jag är ju helt makalös, ni som är lite insatta i p-piller fattar ju att rubriken tyder på att detta inlägg ska handla om något helt annat än julklappar, även om jag hoppas detta blir en supertrevlig lite för tidig julklapp! haha! Älskar när folk är trevliga och lyssnar på mig och vad jag vill ha, så det var ju inga problem att få mina yaz utskrivna, fick även den trevliga informationen, att hela 60% av alla som använder Yaz får finare hy, trodde inte det var såå många, sen är det även lägre östrogen nivå än andra, 0,02 mg/tab istället för 0,03mg, vilket är super! 🙂 Läste även att de var lätt vätskedrivande vilket nog är trevligt, ihop med alla salta nötter jag har knaprat i mig de senaste! 😉 Lite mindre balongig! ;)Haha! 😉 Håller tummarna!

Vaknade i morse, för första gången på väldigt länge utan smärta i ryggen, det är som att kroppen vet att nu är det slut på de äckliga sprutorna, fast effekt kan ligga kvar väldigt länge, medlet ligger kvar i kroppen i 200 dagar, känns konstigt att man tar en spruta var 90-de dag, det betyder ju att den 20 första dagarna på tredje sprutan har man tre injektionen i kroppen samtidigt, hur nyttigt kan de vara liksom?! urk! Glad att de bara blev två iaf! 😉 Fast en sak som var lite obehaglig igår var att när barnmorskan tog mitt blodtryck låg jag på precis max för normalt blodtryck, nästan högt blodtryck, usch har alltid legat snarare åt andra hållet, fick ena lite äckelkänslor, då min stereotyp av en person med högt blodtryck är, en fet och stressad medelålders man som svettas som en gris och är helt knallröd i ansiktet! Vet inte riktigt var jag fått den stereotypen ifrån men det är verkligen inte  så jag vill se på mig själv usch! Fast egentligen är det ju iinte så konstig, då jag är ganska konstant stressad! Får försöka stressa ner på kvällarna, lite yoga kanske hade varit bra! Vill ju inte bli av med pillren för att blodtrycket går upp ännu mer!! :O
Puss