Mandelolja


God morgon gott folk!!

Idag har jag en jättespännande dag framför mig, så fort älsklingen kommer hem ska vi ner på stan och julhandla och sen ska jag till Mvc, haha när jag berättade de för min kollega utbrast hon, ”är du gravid??” ganska intressant vilken gullig ton man använder i sådana sammanhang! 😉 Men nej självklart är jag inte gravid, och har inga planer på att bli det heller, just nu alltså, någon gång i framtiden kommer nog även denna blogg förvandlas till en gullig mammablogg! 😉 Men just nu ska jag bara dit och diskutera andra preparat, då de jag har i dag, har för många biverkningar på mig, dagligt illamående (har nästan fått sluta med kaffe bara för det), fruktansvärt ont i ryggen, svanken snarare och smärtan går liksom runt om hela midjan, varje morgon jag vaknar, en hud som är helt smojs, har aldrig haft några större problem med finnar, lite irriterande pormaskar och en å annan finne, men det är allt, nu har jag massor med innebrännare längs hela käken, pest, därför det är mycket mindre bilder på mig här på bloggen… ja några av biverkningarna, finns fler tyvärr, därför är de ohållbart..

Haha nu tappade jag ämnet här ju, det jag tänkte skriva om var ju den fantastiska lilla mirakelflaskan jag köpte igår, mandelolja från apoteket, kostar bara 47:-, en alltiallo produkt som jag tänkte prova att ha som rengöring och återfuktning, både för ansikte och kropp, den är bra till typ allt! Från torr till fet hud, ska hjälpa mot allt från finnar till eksem, visst låter de strålande. 🙂 Provade igår kväll och det kändes faktiskt lite bättre i morse, men vi får se, hoppas det ska funka, speciellt ihop med bytet! 🙂
Puss