Sååå trött!


God kväll världen!

Är just nu helt jäkla slut, fast denna trötthet är faktiskt behagligare trots kramp och smärta i benen, för det kommer från utmattning och inte som tidigare idag när jag somnade i soffan av typ tristes och seghet! 😉 Hehe tog en joggingtur med Nopplis innan, och ville såå himla gärna trötta ut henne ordentligt då hon verkligen kan vara pest när hon har för mycket överskottsenergi, så jag tror jag tog i lite för mycket! 😉 Haha låg typ i soffan en timme efter med febersyntom så tog nog i lite väl hårt! 😉

Lyckades faktiskt få ihop allt på dagens schema utom att det blev lite fnuttigt med studierna, men där får jag komma igen imorgon! 😉 Ska sätta en ny regel här hemma, ingen teve mellan 10-18, måste verkligen få något vettigt gjort istället! 😉

Dagens lucka kommer imorgon, då det var ett vitt lack idag, och jag tänkte de skulle bli franska tippar till morgondagens lack! 😉

Förresten glömde helt bort, gjorde världens klipp igår och köpte dessa urläckra skor från Top Shop av en av mina kompisar för bara 400:-, med tanke på att jag är en sucker för blåa skor kunde detta inte kommit lägligare!! De blir lätt mina nyårsskor! 🙂

Sov nu så gott!
Puss