Lucka 18 1


Nu var ju alla bodyshopluckor tyvärr slut, men misströsta inte, efter en liten hint från mig kommer nu resten av kalendern vara fylld med små läckra nagellack från o.p.i! 🙂

Lucka 18, innehöll färger Strawberry Margarita, såå himla snygg, har sedan tidigare flera knallrosa nagellack, men detta är på något vis så mycket snyggare än de andra! I love it! Nagellacket känns även mycket lyxigare än andra gör, blankare, ser liksom fylligare ut än vanliga nagellack! Men sen kostar ju en vanlig flaska typ 4 gånger mer än andra nagellack så något måste ju vara liiite bättre! 😉 Dock höll det inte bättre än de andra har redan börjat flagna i kanten, har visserligen grejat väldigt mycket med händerna i kväll , så får se om de blir någon förändring när jag sliter mindre på dem! 😉
Sov gott!
Puss


En tanke om “Lucka 18

Kommentarer är stängda.