Lucka 14-17


Nu börjar jag komma ikapp med kalendern igen! Dagens lucka kommer också sen, men detta är de sista luckorna från bodyshop, så jag ville separera de! 🙂

Lucka 14, Peppermint Cooling Foot Lotion, I love!! Kunde typ inte sluta massera mina fötter (måste göra det själv då jag är såå jäkla kittlig), luktar helt underbart fräscht och gott och huden blev helt otroligt mjuk, dock är den kylande känslan lite överflödig nu på vintern, min fötter är liksom kalla nästan jämt iaf! 😉

Lucka 15, Super Volume Mascara, här har jag inte mycket att säga, fick ju en likadan i litet format tidigare som jag absolut älskar så vad jag kan jag säga? Nu har jag en i badrummet och en i handväskan så jag kan ha stans läckraste fransar jämt! 😀

Lucka 16, Shea Body Butter, helt klart den största luckan i hela kalendern, ligger på 175:-, luktar milt och väldigt gott, huden blir väldigt mjuk och fin, är för torr hud och nu när det bli kallare blir min hud allt torrare och ledsen så den kommer passa super! 🙂

 

Lucka 17, Candied Ginger Body Butter, detta bodybutter är lite tvetydigt, huden blir helt otroligt len och den suger verkligen in i huden utan att det blir något kladd kvar, men lukten är helt konstigt och hade verkligen inte stått ut med den på hela kroppen, men sniffa på den gillar ni lukten är det en super bra återfuktare! 🙂

Nu är det tyvärr slut på underbara bodyshop-produkter, men kan ju bara säga att i framtiden kommer jag absolut köpa fler produkter därifrån, fantastiska produkter och underbara värderingar. 🙂
Puss