lucka 12-13


Jag vet att jag ligger lite efter med luckorna just nu! Men kan väl säga att jag inte ens har fått alla så klappar än, 14-17 har jag inte fått än (både jag och älsklingen har varit sjuka och inte orkat!) Men så fort jag kommer hem ikväll har älsklingen lovat att jag ska få resten! 🙂 Men här kommer recensionen på lucka 12-13;

Lucka 12, en lite flaska parfym, med doften White Musk, söt lite flaska, kommer antagligen passa perfekt i reseväskan, men lukten var inte riktigt min stil, lite för unisex liksom, fast efter att ha kollat på hemsidan så jag att den var värd 200:- känner jag mig lite otacksam! 😉

Lucka 13, Unperfumed Elderflower Eye Gel, förstod jag mig inte riktigt på, det är en ögonkräm, men efter att ha tagit på den igår kväll tyckte jag att jag så sjukt trött ut i morse, men samtidigt har jag inte sovit något vidare inatt så det kan bero på det, men ska prova den några dagar, och är den något att ha, återkommer jag! 😉
Puss