Lucka 9-11


Nu har jag samlat på mig 3 dagars luckor, slappis mig! Men här kommer de iaf! 😉

Lucka 9´s innehåll var en pytteliten provburk med Cranberry Joy Body Butter, provade den i morse, luktar gott, sjunker snabbt in i huden och huden blir ganska mjuk, lite för lite för att kunna prova ordentligt, tog bara på magen och de tog nästan halva burken! 😉 Hehe fast jag orkar aldrig smörja in hela mig så body butter är nog inget för mig! 😉

Lucka 10 var lite roligare, det var en helt underbart doftande shower gel, luktar väldigt fräscht! 🙂 Men annars är det väl inte mycket att säga om den, gör sitt jobb, jag blev ren så att säga! 😉

Dagens lucka, lucka 11 är helt klart en ny favorit som direkt hamnade i handväskan, nu på vintern blir mina läppar jättetorra så denna lilla burk med Shea Lip Butter är verkligen helt underbar! Luktar milt och gott, läpparna blir jättemjuka och de blir även lite glansiga så det funkar super även som läppglans! 🙂 Super smidig att använda också, burken är precis lagom stor för att kunna pussa ner i den så slipper man kladda med fingrarna! 🙂 Extremt dryg verkar den vara också, har redan använt den flera gånger och det syns knappt! Stor hit alltså! 😉
Puss