Föreläsning imorgon..


20111211-190418.jpg

Usch har gått och haft ont i magen hela dagen, antagligen för att jag bävar mig inför morgondagen. Ska upp halv 3 i natt, måste åka hemifrån senast 3. Visst låter det underbart, inte blir det mycket bättre, för sen väntar minst fem timmars bilkörning, förhoppningsvis behöver jag inte köra riktigt hela vägen, ska hämta upp några medresenärer på vägen och blir jag för trött hoppas jag någon av dem kan ta över ratten.

Anledningen till allt detta är att jag ska på föreläsning på i Skövde, pluggar ju egentligen i Gislaved men utbildningen utgår ju från Skövde och nu ville läraren ha oss face to face och är det obligatoriskt får man helt enkelt fixa det och köra. Undrar dock hur vaken jag kommer vara där uppe, förläsningen är 7,5 timmar långt, vore ju trevligt att somna så man blir kuggad på det! Nä jag är nog mer nervös för hemresan, särskilt den sista 1,5 timmen när jag är själv, hur fräsch kommer jag liksom vara runt 8-9 i morgonkväll??

Önska bara att tiden kunde springa förbi fort som sjutton så det blir tisdag istället och hela skiten är över! Hoppas bara föreläsningen är intressant och man lär sig massa bra saker, så det är värt över 10 timmars bilkörning!
Puss