Lunch och träningsvärk!


När jag vaknade i morse blev jag alldeles lycklig, hade ingen träningsvärk alls, tänkte att jag kanske skulle klara mig utan denna gång! 🙂 Haha men icke då, nu under eftermiddagen har den smugit sig på och nu har jag världens jäkla träningsvärk, mina lår är helt bortdomnade! 😉 Haha men då vet jag att jag har tränat ordentligt iaf! 😉

Dagen lunch blev ganska intressant, skinkfylld pasta med potatisgratäng, visst låter de helt normalt?! 😉 Haha började med att värma på pastan som jag gjorde igår för att ta med till jobbet men glömde hemma, sen såg jag att vi hade kvar potatisgratäng i kylen och den behövdes verkligen ätas upp innan den blev dålig, så jag kom fram till att det var bättre att jag åt upp den än att jag behövde slänga den, konstig tanke de där, men jag har svårt att slänga mat känns som slöseri med pengar, så det slutade med att jag åt båda! 😉

Haha men nu måste jag ut till stallet innan det blir mörkt, vill hinna rida ut!
Puss