Jillian Michaels Fitness Adventure


Blev ingen jogging idag, det typ stormar och ösregnar ute, vill inte bli sjuk igen liksom! Men som ersättning provade jag ett nytt spel, Jillian Michaels Fitness Adventure, det var skitjobbig!! Brukar aldrig behöva pausa i ett träningsspel, men detta blev för mycket!! Lite krånglig navigering, och jag har än så länge bara hunnit prova 2 olika banor, med det ser ut som det bara finns 4 och i så fall lär jag tröttna ganska fort. Dock var det riktigt roligt, men jag hade behövt lite större plats i vardagsrummet, rörelserna man ska göra är ganska stora!

Ska prova igen imorgon om jag hinner/orkat, mina ben är stelopererade just nu! 😉 Hann med ett superridpass med Nancy också, så jag är riktigt nöjd med dagens träning iaf! Och imorgon blir det jogging igen, annars kan jag ju glömma fredagsmyset!! 😀
Sov gott!
Puss