Ett joggande steg i rätt riktning


God kväll underbara läsare!

Har precis varit ute på årets första joggingrunda, sorgligt i december, men bättre sent än aldrig! 😉 Då jag har kommit fram till att jag aldrig kommer klara av att vara en bantningsperson, lite mat= ledsen Emily, helt enkelt inte min grej, har jag nu vänt på ekvationen (mat – motion = vikt) och istället för att dra ner på maten(börjar bi knäpp av att räkna kalorier) drar jag upp på träningen. 🙂 Egentligen är det inte bara i viktminskningssynpunkt jag gör detta utan även för att jag känner mig klen, orkeslös och tycker om att röra på mig!

Dagens runda blev hela 2,6 km, haha inte mycket men jag är nöjd för att det vara första gången och det blev bara ett stopp, joggade ju till pressbyrån för att hämta ut min studielitteratur som hade kommit, så jag var ju tvungen att stanna där, men anser att jag vägde upp det med att springa andra halvan av rundan med ett paket på 2,4 kg under armen! 😉

Nu måste jag in i duschen, lukta pipi!
Puss