JAG HATAR MÅNDAGAR!!! 2


Fy f-n vilken usel start jag har fått på denna vecka, fick ett besked som försenade hela mitt liv ett helt år, vilket gjorde mig rätt förstörd, måste stå ut med min superstressade nervösa livsstil ännu längre. Himla tur att jag hann till mamma innan jag fick det, annars hade jag nog haft svårt att komma iväg överhuvudtaget, ville bara gå och gräva ner mig i ett hål, eller lägga min under en sten typ.

Sjuk är jag också fortfarande, har haft skit ont i magen hela dagen också, men idag har ingen möjlighet att bli bättre, eftersom det är ingen som brydde sig om att berätta att denna gång har jag tre gånger så mycket arbete jag måste utföra här, plus att jag kommer få sitta här och frysa helt själv hela dagen, då älsklingen har kvällsmöte och har inte tid att komma hit, för att sen behöva stressa iväg igen imorgonbitti till jobb.

Gud jag låter som en gnällkärring men jag hatar verkligen mitt liv just nu, att släppa ut hästar och mocka i hagel gjorde mig inte direkt gladare… F-n hade verkligen behövt en kram just nu!


2 tankar om “JAG HATAR MÅNDAGAR!!!

Kommentarer är stängda.