Sjuk


Usch allt blev bara fel idag! Mår katastrof, har feber och spenderat hela natten med att svettas som en gris, min pyjamas var dygnsur i morse! Har även ont i halsen, snorig, hostar som en tok, men de värsta är balansen, kan inte stå upprätt utan att hålla mig i väggarna, ganska obehagligt faktiskt!

Ja ni kan ju gissa att jag inte är påväg till Gislaved för att göra tentan… Så sur på mig själv för det, men älsklingen tyckte inte jag var i körbart skick, och det är jag nog knappast, att kunna hålla sig upprätt utan stöd känns ju som en ganska stor prioritering för att kunna köra bil..

Urk! Hatar att vara sjuk! Nu ska jag göra att för att kurerar mig, men chansen att jag är friskt tills imorgon, när jag ska jobba, är nog ganska liten, ska försöka byta, så det inte finns någon risk att jag ska blir tvingad att jobba sjuk..

Andra luckan i kalender kommer om en stund! 😉 Fick även mina nya skor(som jag inte kan använda nu när jag är sjuk!!) och mina nya byxor igår, mer om dem kommer sen!
Puss