Nya Nelly byxorna


Tyvärr måste jag säga att jag är lite besviken, som ni ser på bilden är byxorna inte särskilt lika, tyvärr inte heller till det bättre. De nya ser liksom smutsiga ut! Lite besviken, men de är väldigt sköna, dock lite större än jag trodde, tog ändå en storlek som brukar sitta supertight på mig och dessa är nästan lösa.

Men jag tänkte försöka bleka dem lite, så blir de kanske snyggare, har sökt runt en del, men har bara hittat med klorin, och ute i ösregnet är jag lagom sugen på att vara just nu, plus att mina lungor kommer nog bli väldigt ledsna. Så jag tänkte jag skulle börja med att bara använde mycket tvättmedel för vittvätt, och lite högre temperatur så kanske de krymper lite också! 😉

Ska också färga företrädarna idag, har köpt svart textilfärg, hoppas de blir snygga! Lagom motion för mig idag, ner för trappan till tvättstugan, fast det får gå väldigt långsamt, annars blir jag spyfärdig! Bilder på resultatet kommer sen! 😉
Puss