In the bubble!


 Precis uppstigen ur badet, det var underbart värre, precis vad jag behövde förutom några små detaljer, som att jag inte kunde andas efter en stund i badet och att jag känner mig precis lika äckligt sjuk fortfarande! Haha men det var mysigt iaf och jag fick möjlighet att prova alla mina olika grejer jag hade liggande och jag måste säga att de var enbart positiva resultat. 🙂

Bad och duschgelen från dagens lucka, var helt underbar, blev massor med bubblor i badet, hallondoften är väldigt trevlig, dock inte när man hade den på kroppen efteråt då blev lukten för mycket och alldeles sliskig. Väldigt dryg var den också räckte med pyttelite, de jag hällde upp hade räckt till tre personer! Ihop med bodyskrubben blev huden superlen. Den kombination ska jag använda fler gånger! 🙂 Den får 4/5 av mig, den sliskiga lukten på slutet var ingevidare, annars super! 🙂

Bodyskrubben har jag inte så mycket att säga om, luktar friskt och gott, Gjorde sin uppgift, dock ganska odryg lite minus, och ihop med bad och duschgelen blev huden väldigt fräsch och mjuk.

Provade även(blev väldigt mycket provande) testerna av schampo och balsam som jag fick från bangerhead, här är det ju väldigt svårt att bedöma, hårvård måste man prova flera gånger för att veta hur bra det är. Men här kommer de jag upplevde av dem, schampot luktade underbar, ganska milt, var dock väldigt odrygt, de som var i påsen räckte knappt till mitt nu ganska korta hår. Balsamet var helt tväremot, luktade pecka, var väldigt drygt och håret känns superlen och kan dra fingrarna genom det utan problem, trots att de fortfarande är blöt! 😉

Nä nu var det slut på provanden för idag, men kommer snart bilder på hur det gick med färgningen och blekningen av byxorna! 😉
Puss