Återförsäljare


Nu händer det mycket spännande saker, har precis efter en kort mailkontakt blivit återförsäljare för hudvårdsprodukter, just nu håller jag på att undersöka hur mycket jag får och kan göra, än så länge är det ju inte klart och jag vill absolut inte förstöra något med att gå ut med informationen för tidigt, men jag kan inte låta bli att berätta vad som håller på att ske.

Och så fort allt är klart kommer jag att beställa hem de mest intressanta produkterna, och prova dem själv, så jag kan skapa mig en uppfattning om hur produkterna verkligen funkar. På de viset vet jag att det inte är något skräp eller bluffprodukter jag säljer. 😉

Väldigt spännande är det iaf, plus att jag får möjlighet, att utan dåligt samvete shoppa och prova massa spännande produkter. 🙂

På tal om att prova så fick jag med ett par söta provpåsar i paketet från bangerhead, schampo och balsam i märket Matrix, för torrt hår. Så de ska jag prova i morgon, kommer en recension på det då! 😉
Puss