Adventskalender från bodyshop…


God morgon världen!

Haha lite sent kanske men jag orkade inte vara med i den levande världen tidigare, lite konstigt då nattpassen på jobbet är så gott som enbart sovande. Men ändå är jag helt slut när jag kommer hem, slå bara på autopiloten, går ut med hundarna och sjunker ner i soffan med en stor kopp kaffe! 😉

Nu kan jag dock inte dega längre, älsklingen är hemma, bara för en stund, ska tillbaka sen, så jag måste utnyttja tiden till max!! När han kommer hem på riktigt ikväll ska vi kasta oss i bilen och åka till Malmö, älsklingen ska köpa en kalender till mig på bodyshop! Wii, och det är dessutom helt hans idé, eller jag nästan iaf! 😉

Har kommit på ett nytt system för att…  haha nu vet jag inte hur jag ska skriva, få saker låter gräsligt, och inte direkt sant för jag ger ju honom saker också, men kanske att få mindre nej till att vi gör saker, som tex i detta fall ge varandra adventskalender. Systemet är väldigt enkelt, älsklingen får två alternativ, ett billigt som kräver lite tid och engagemang och ett som är väldigt enkelt, kräver inte att man engagerar sig för fem öre, men är mycket dyrare. På detta vis blir det inte han säger nej, för att det är för jobbigt eller för dyrt, för han kan ju välja, jag blir lika glad för båda alternativen, och kan ju säga att till minst 90% av gångerna väljer älsklingen det dyra alternativet. 😉 En latmask, men då får jag möjlighet att prova saker jag inte köpt själv för att de är för dyra! 😀

Själv väljer jag såklart de det lite krångligare alternativet, älskar att springa runt och köpa små gulliga saker till min älsklingen, men jag har dessutom inte samma alternativ, den perfekta pojkvänskalendern finns inte, han skulle ju liksom inte bli såå himla förtjust över en kalender med hudvårdssaker och smink som den från body! Så när älsklingen åker tillbaka till jobbet ska jag på shoppingsväng! 🙂
Puss