Klippt!


Före, långt slitet och trassligt!

Efter, vad tycker ni? Känns så fräscht och fint! 🙂 

Det tog en stund, enda tills jag kom hem och verkligen började dra fingrarna genom håret som jag faktiskt blev nöjd med resultatet, på salongen, precis nyplattat kändes det väldigt långt, och med tjock jacka å halsduk såg det väldigt låångt ut. När jag klipper mig vill jag att det ska synas, ingen ska få missa att jag klippt mig helt enkelt! Och det hoppas jag verkligen ingen gör! 🙂

Skoshoppandet gick det dock sämre med, hittade ingenting som jag ville ha, Runtone, Easytones joggingsko, fanns bara i två färger, vita med rosa detaljer och vita med gröna detaljer, seriöst, vita joggingsko på höst/vintern?? Kommer ju inte hinna utanför dörren innan de är gråbruna och tråkiga! Blä!!

Men istället hittade jag den perfekta julklappen till min kära mor, så himla kul, jag som inte tänkt börja fundera på julklappar innan december, men samtidigt någon klapp här och där så slipper jag kanske stressen på slutet! 😉 Nu ska jag kolla in en julklapp till älsklingen, har nästan redan bestämt vad han ska få, en av alla presenter han ska få, älskar honom för mycket för bara en! 😉
Puss