Tillbaka på jobbet igen…


God morgon världen!

Denna måndag kunde inte ha börjat sämre, hade precis gått upp, var verkligen pigg och glad när jag hoppade ur sängen och tog en superskön dusch med älsklingen. Klockan var precis 7 och jag tog det ganska lugnt, min kund skulle ju inte komma förrän kl 9. Då ringer telefonen, första tanken är ”nej nu kommer kunden avboka igen” men om de var såå väl.. Istället var de jobbet, en kolega hade blivit sjuk, kan jag jobba? Här ångrar jag lite att jag inte tänkte efter och sa ja med en gång, men det gjorde jag inte då jag hade min kund, vi hade ju redan flyttat tiden flera gånger.

Hon sa att hon skulle ringa vidare, eftersom jag har varit timanställd och inhoppare till alldeles nyligen är det fortfarande naturligt att ringa mig först. Jag tänkte inte mer på det och sjönk ner i soffan med en kopp kaffe och myset med älsklingen innan han skulle iväg till jobbet. Egentligen borde jag har varit mer förutseende och direkt gått ut med hundarna och gjort lite lunch ifall att, men jag anser ju att ett nej är ett nej, så jag trodde inte jobbet skulle ringa igen, någon annan måste ju kunna… Klockan var nästan tjugo i åtta och jag tänkte börja gör iordning hemma för att kunden skulle komma, och gå ut med hundarna, då ringer jobbet igen, ca 20 min innan passet skulle börja, ingen annan kan och jag får helt enkelt fixa det…

Rubriken berättar ju redan hur det gick, fick stressa som ett as och är arg som ett bi. Hatar måndagar….
Puss