Me me me!


Efter att ha blivit totalt överkörd i morse tyckte jag att jag förtjänade lite meeeetime, är det ingen annan som bryr sig om mig, får väl jag gör det istället! 😉 Så just sitter jag med aspirinmask och kollar på erbjudanden om fetsugningar och hudbehandlingar, när masken ska av ska jag smörja in hela mig, uppifrån och ner! 🙂 Sen ska jag kolla om jag kan hitta ett par snygga löparskor, mina easytone dog ju så jag behöver ett par nya, är så sugen på att ge mig ut och jogga! Och då behöver jag verkligen ett par nya! 🙂

Fast de meeeigaste av allt sker inte förrän imorgon, klockan 11 för att vara exakt, då ska jag till frisören!! Woho!! Ska bli sååå himla kul!! Egentligen är jag såå himla korkad som alltid blir över exalterad av att tex gå till frisören, för det gör att jag har mycket mindre chans att bli nöjd när jag sätter så stora förväntningar! Fast det är ganska kul att vara så uppåt som jag är över de nu så jag skiter i det! 😉

Dags att tvätta bort masken! 😉
Puss