Höstdeppig??


Fattar inte vad det är med mig, brukar inte vara särskilt väderkänslig, psykiskt alltså, får ofta huvudvärk av tungt väder, men det senaste har jag verkligen varit slö och helt omotiverad till allt! Allra mest syns det på min kropp, då det har lett till massor med godis och absolut minimum i träningsväg, visst har jag ridit, men där har jag ju inget val, kunde ju inte åka och tävla igår om jag inte tränat Nancy ordentligt. Är väl tur att jag har Nancy som ser till att jag inte växer fast i soffan! 😉

Vet inte om det beror på det tråkiga höstvädret eller om det beror på att jag har varit nervös och stressad som sjutton de senaste dagarna, på ett sätt ska det bli skönt att få gjort fransförlängningen på frisörkunden i morgon, så jag äntligen kan slippa den nervositeten sen, vet inte varför jag är så himla nervös, har än så länge aldrig gjort en fransförlängning som inte kunden blivit nöjd med! :S

Alltså fattar inte varför jag blir så himla nervös för allting?! Det passar inte mig som person jag är inte sån! Så hur kommer de sig att jag alltid hetsar upp mig för allting? Allt från tentor, tävlingar(Värst), behandlingar till att behöva ringa ett samtal till någon jag inte känner. Blä jag är ju snart hälsocoach, jag borde kunna coacha mig själv till mindre nervositet! 😉

Förresten tack för era fina kommentarer om mina skor! Ni är bäst! 🙂
Puss