Våran första rosett!!


 Wiii!! Såå himla nöjd! Första rundan på dagen tävling gick strålande! Nancy är helt fantastisk! Så himla långt över förväntningarna! Min fina snutta! Visserligen var det bara en 90cm klass, men skitroligt iaf! 🙂 Älsklingen filmade den:

[videofyme id=”317345″]

Andra klassen gick också jättebra, eller nancy gick jättebra iaf, hon räddade mig totalt när jag höll på att glömma bort ett hinder och kommer på det när det är typ två galoppsprång kvar, hon bara kastade sig över det med ett jätte hopp, tyvärr åkte hjälmen över mina ögon(får nog önska mig en ny i julklapp, för de är inte första gången de händer) så jag såg typ ingenting och vägen till nästa hinder blev helt katastrof, så där blev de tyvärr ett stopp, men skyller på komunikationsproblem i kontrolltornet! 😉 Men annars var rundan jätte fin och den sväng som jag var lite nervös för, då den var väldigt tajt, var nog den bästa svängen vi gjorde på hela banan! 😉 Haha!

Men det var sista tävlingen för iår, nu ska vi lägga oss i hårdträning i vinter och komma tillbaka till våren, men då tror jag jag ska gå upp ett snäpp i höjderna så istället för 90-1m blir det 1-1,10. 🙂 Känns som Nancy tycker hindren är pyttesmå! 😉 hihi!
Puss