Ny färg på mina skor 2


Satt igår och blev helt förstörd när jag började smörja in mina nya skor, de gick från ljust gråbruna till mörkbruna! Så direkt när jag kom hem från tävlingen sprang jag ner till scorett och frågade vad som var fel! Hon sa inget om att de skulle bli mörkare igår! Tyvärr fick jag till svar att läder mörknar när man smörjer in det vilket jag egentligen borde vet med tanke på att jag har smörjt läder i stallet större del av mitt liv. Butiksbiträdet var jätte snäll och hon sa att såklart får jag byta dem, men att lädret på mina skor blev såå himla mycket mörkare beror antagligen på att de är vääligt torra. Så om jag byte ut med mot ett par nya och inte smörjde in dem kommer de antagligen spricka sönder ganska fort, plus att utan impregnering kommer de ju antagligen få salt och vattenfläckar, hur snyggt är de liksom?

Dock kommer de blekna igen, antagligen inte lika mycket som innan, men ljusare ska de bli iaf när de torkar igen, hoppas de blir snygga. Jag har inte bestämt mig för om jag ska behålla dem eller inte, men butiksbiträdet bad mig att prova, och skulle jag känna att de är katastrof skulle jag självklart få komma in och byta dem. Dock är de så himla varma och sköna så jag vet inte riktigt vad jag ska göra?!

Som de ser ut nu.

som de såg ut innan, såå mycket snyggare färg eller vad?!

Vad tycker ni? Vad borde jag göra?
Puss


2 tankar om “Ny färg på mina skor

Kommentarer är stängda.