Nya skor!!


Okej vet att det har varit tyst från mig hela dagen, men det beror bara på att jag har varit uppe i Gislaved på tenta idag, är svårt att blogga och köra bil samtidigt, särskilt som jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Dessa resor kommer ta livet av mig, en dag kommer jag faktiskt att somna, och med tanke på alla lastbilar är det nog i en sådan jag kommer sluta i! Blä nä det var alldeles för dystra tankar, snart är det ju bara en termin kvar, ska nog fixa det! 😉

Men iaf, som plåster på såren, eller för att ge mig själv en liten belöning, då jag tror det gick bra på tentan, var jag en kort sväng på stan och köpte ett par superläckra vinterskor:

Älskar att de går att ha på flera olika vis, nervikta, uppvikta utanpå byxorna eller om man vill vara lite diskret, uppvikta under byxorna! Haha låter säkert urlöjlig men jag är väldigt lyrisk över dessa skor! Såå himla nöjd, dock är det ju en himla tur då de kostade 899:- på scorett.

Butiksbiträdet på scorett var väldigt intressant! Jag hade redan provat skorna tidigare i en annan butik på hemvägen från Gislaved men kunde inte bestämma mig då, så när jag kom ner till butiken i stan hade jag redan bestämt mig och gick bara rätt in och sa denna vill jag ha. Butiksbiträdet blev lite förvånad, men hämtade såklart den andra skon, sen var de min tur att bli lagom paff, hon bara gick på om att jag skulle ha ett wax som hon höll fram, sen gick hon igenom hur jag skulle använda det och att jag bara skulle använda de ihop med en duk som hon också hade tagit fram. Sen frågade hon om jag hade impregnering, vilket jag inte har så hon tog fram även det. Inte ett enda pris togs upp, förstod ju att impregneringen skulle kosta, men de andra fick hon nästan att låta som de ingick! Haha såå fel jag har till och med duken kostade, knäppt värre! Får man verkligen göra så? Visserligen gick det bara på 165:- men jag fick inte ens en möjlighet att tacka nej liksom! :S 900:- är ju liksom en del pengar som det är! 😉 Bara att hoppas grejerna är bra, så skorna håller längre! 🙂

Puss